welverdiend genieten in het bourgondische belgië, nabij de voerstreek en zuid-Limburg

Laat je verrassen door onze karakteristieke locaties en (ont)spannende activiteiten voor jong en oud. Wij serveren ambachtelijke streekgerechten voor zowel ontbijt, lunch als diner maar ook kunnen wij een bourgondische picknick of BBQ verzorgen. Onze Franse salon doet uitstekend dienst als inspirerende vergaderlocatie, al dan niet in combinatie met een actief of ontspannend programma.
 
 

Boek direct online!

 

Landelijke groepsactiviteiten in de Voerstreek en Zuid-Limburg

Hombourgeois biedt een totaalpakket voor een bijzondere dag met de familie, vrienden of collega’s. Een prachtige landelijke omgeving, een aantal unieke locaties, (ont)spannende groepsactiviteiten en de Bourgondische gastronomie in de Euregio.

Ons aanbod bestaat uit activiteiten voor kinderen, volwassenen, families en bedrijven. Voor ieder wat wils.

Groepsactiviteiten Voerstreek en Zuid-LimburgHet outdoor parcours is bij uitstek geschikt voor groepen die een teambuilding activiteit willen ondernemen. Voor de kleinsten onder ons is dit een avontuur dat ze niet snel zullen vergeten.

De huifkartocht is heerlijk ontspannen, je geniet van de verbluffend mooie omgeving.

Speurtocht “Ligne 38” leert je veel over de geschiedenis van de streek maar is ook heel erg spannend, leuk voor families met kinderen!

Met een goede afstemming van je wensen kunnen wij zorgen voor een onvergetelijke dag, weekend of midweek. We kunnen ook een arrangement op maat maken.

Copyright © 2012 Hombourgeois. Alle rechten voorbehouden. Design en concept door VIZZUAL